Protection of Personal Data, Privacy and Contracts

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KAPSAMINDA ONLINE ÜYELİK KAYDI AYDINLATMA METNİ


İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak özel hayatın gizliliğinin temeli olan kişisel verilerin korunmasını sadece mevzuata uyum sağlama kapsamında değerlendirmemekte, yaklaşımımızın temeline insana verdiğimiz değeri koymaktayız. Bu bilinçle hareket ederek kişisel verilerin güvenli bir şekilde saklanması ve hukuka aykırı olarak işlenmesinin önlenmesi için gerekli her türlü idari ve teknik önlemi almaktayız. Bu çerçevede online üyelik kaydı aydınlatma metni aşağıda tarafınıza sunmaktayız.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca kimlik (ad, soy ad, cinsiyet, doğum tarihi), iletişim (cep telefonu, e-posta adresi, adres), lokasyon bilgisi, işlem güvenliği (kullanıcı şifresi, IP adresi, log kayıtları), müşteri işlem bilgisi(sipariş, alışveriş, iptal/iade talep, favorilerim bilgisi, sepette yer alan ürün bilgisi), finans (ödeme bilgisi) ve pazarlama (indirim kodu bilgisi) kişisel verileriniz, veri sorumlusu İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ("İNOVAPİN") olarak tarafımızca aşağıda açıklanan kapsamda işlenmektedir. Söz konusu kişisel verileriniz;


• Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi: ilgili mevzuata uygun olarak online işlemlerde bilgi ve işlem güvenliğinin sağlanması


• Denetim/Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi: denetim faaliyetlerinde bulunulması, sahte aboneliklerin tespit edilmesi ve engellenmesi


• Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi: online faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi


• Firma/ürün/Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi: hizmet ve fırsatlar sağlanarak bağlılık süreçlerinin yürütülmesi


• Hukuk İşlerinin Takibi ve Yürütülmesi: alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerine hazırlık yapılması ve dava süreçlerinin tamamlanması, mahkemeler tarafından zorunlu olarak istenmesi


• İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi: talepleriniz veya işlemleriniz ile ilgili veya ihtiyaç halinde tarafınızla iletişim sağlanması


• İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi: iş faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ve gerçekleştirdiğimiz iş faaliyetlerinin denetiminin sağlanması


• Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi: ürün ve hizmet satış kapsamında yapılan alışverişlerin teslimatı ve lojistik süreçlerinin planlanması/yürütülmesi


• Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi: ürün ve hizmet satışı sonrası soru ve şikayetlerin cevaplanması, taleplerin yerine getirilmesi


• Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi: ürün ve hizmet sunumu kapsamında yapılacak satışlara ilişkin süreçlerin yürütülmesi


• Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi: sunulan ürün ve hizmetler konusunda ilişkilerin yönetilmesi, taleplerin karşılanması ve geri dönüş sağlanması


• Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi: müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için aktivitelerin yürütülmesi


• Pazarlama Analiz çalışmalarının Yürütülmesi: web sitesi üzerinden yapılan tercihlerin, deneyimlerin, alışverişlerin analiz edilmesi, bu analizlere dayanarak pazarlama stratejilerinin oluşturulması (açık rıza verilmesi halinde)


• Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi: işlenen kişisel veriler uyarınca reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi (açık rıza verilmesi halinde)


• Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi: online ortamlarda gerçekleştirilen sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, bu işlemlere dair kayıtların tutulması


• Talep ve Şikayetlerin Takibi: online işlemleriniz vasıtasıyla tarafınızca iletilen verilerinizin işlenmesi yoluyla yönetilmesi


• Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi: işlenen kişisel veriler uyarınca ürün hizmet pazarlama süreçlerinin yürütülmesi


• Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi: mevzuat gereği bilgilerin verilmesi, yasal mercilerden gelen taleplerin karşılaması amaçları kapsamında işlenmektedir.


Çerezlr Nedir?

Çerezler, İnovapin'i ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza (örneğin, akıllı telefon veya tablet) kaydedilen küçük metin dosyaları veya bilgilerdir. Bu çerez dosyaları genellikle ziyaret ettiğiniz internet sitesinin adını, çerezin cihazınızda ne kadar süre kalacağını belirten "kullanım ömürlerini" ve rastgele bir sayıdan oluşan bir değeri içerir.


Çerezlerimizin Kullanım Amaçları

Çerezleri, İnovapin'in daha kullanıcı dostu olmasını sağlamak ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bir deneyim sunmak için kullanıyoruz. İnternet siteleri, bu çerez dosyalarını okuyarak ve yazarak, sizi tanıyıp size daha uygun bir deneyim sunmak için önemli bilgileri hatırlayabilir (örneğin, giriş bilgileriniz). Ayrıca, çerezler İnovapin'deki gelecekteki hareketlerinizi hızlandırmaya yardımcı olur ve sitemizin kullanımını anlamak ve geliştirmek için istatistiksel veriler toplamak için de kullanılabilir.


Hangi Tür Çerezleri Kullanıyoruz?

İnovapin'de iki tür çerez kullanıyoruz: "oturum çerezleri" ve "kalıcı çerezler". Oturum çerezleri geçici çerezlerdir ve tarayıcınızı kapattığınızda silinirler. Kalıcı çerezler ise siz bunları silene veya kullanım süreleri dolana kadar cihazınızda kalır.


Üçüncü Taraf Çerezleri

İnovapin'i ziyaret ettiğinizde, hizmet sağlayıcılarımızın cihazınıza çerezler yerleştirmesine izin verebiliriz. Bu üçüncü taraf çerezleri hakkında daha fazla bilgi almak ve bunları nasıl kontrol edeceğiniz hakkında detaylı bilgi için lütfen ilgili üçüncü tarafın gizlilik politikalarını inceleyin.


Kullanılan Çerez Türleri

Aşağıda, İnovapin'de kullanabileceğimiz farklı çerez türlerini bulabilirsiniz:


Önemli Çerezler: İnovapin'in sorunsuz çalışması ve size sunulan hizmetlerden faydalanabilmeniz için gereklidir.


Tercih Çerezleri: Dil tercihlerinizi ve diğer yerel ayarlarınızı hatırlayarak size kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar.


Sosyal Eklenti Takip Çerezleri: Sosyal medya hesaplarınızla İnovapin'e hızlıca giriş yapabilmeniz için kullanılır.


Analitik Çerezler: İnovapin'in kullanımı hakkında bilgi toplar ve sitemizi geliştirmemize yardımcı olur.


Çerezleri Nasıl Kontrol Ederim?

Çoğu internet tarayıcısı çerezleri varsayılan olarak kabul eder, ancak ayarları değiştirerek bunları engelleyebilir veya sizi çerezler yerleştirilmeden önce uyarabilir. Ancak, çerezleri devre dışı bırakmanız durumunda İnovapin'in tüm özelliklerini kullanamayabileceğinizi unutmayın.


Piksel Etiketleri

İnovapin'de ziyaret ettiğiniz bazı sayfalarda, üçüncü taraflarla paylaşılabilen bilgileri toplamak için takip pikselleri kullanılabilir. Ancak, bu bilgiler sizi tanımlamaz, ancak kişisel bilgilerinizle eşleştirilebilir.


Bize Ulaşın

Çerez Politikamızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Ancak, her zaman güvenli olmayabileceğini unutmayarak, kredi kartı bilgileri gibi hassas bilgileri içermeyen e-postalar gönderdiğinizden emin olun.

RIZA METNİ

“KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KAPSAMINDA ONLINE ÜYELİK KAYDI AYDINLATMA METNİ” içerisinde belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi kapsamında kişisel verileriniz aşağıdaki tablo uyarınca aktarılmaktadır:


• Aktarılan Kişi

• Yurt içi ve Yurt dışı Tedarikçiler

• Aktarma Amacı

• Online üyelik, sipariş ve satış süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliğinin sağlanması, depolama, saklama, işleme ve arşiv faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, şüpheli abonelik ve satış süreçlerinin tespit edilmesi, oluşturulan kayıtlarla ilgili destek verilmesi, müşteri iletişim yönetimi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, ürün ve hizmet operasyon ve tedarikinin gerçekleştirilmesi, çerez işleme faaliyetlerinin ve kullanıcı deneyimlerinin oluşturulması işlemlerinin gerçekleştirilmesi(açık rıza verilmesi halinde), ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi, hatalı tahsilatın iadesinin gerçekleştirilmesi, lokasyon paylaşıldığında en yakın mağazanın gösterilmesi

• Aktarılan Kişi

• Yurt içi ve Yurt dışı Tedarikçiler/ Perakende Grup Şirketleri

• Aktarma Amacı

• Reklam/promosyon/pazarlama faaliyetleri için ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulması (açık rıza verilmesi halinde)

• Aktarılan Kişi

• Perakende Grup Şirketleri/ İş Ortakları

• Aktarma Amacı

• Siparişlerin ilgili perakende grup şirketleri ile paylaşılması ve ürün ve hizmet tedarikinin sağlanması, ortak projelerin yürütülmesi

• Aktarılan Kişi

• Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları

• Aktarma Amacı

• Mevzuat, düzenleyici ve denetleyici faaliyetler kapsamında kanuna uygun taleplerin yerine getirilmesi, alternatif uyuşmazlık ve dava süreçlerinin yürütülmesi ve sonuçlandırılması, mahkemelerden talep edilmesi, ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi, hatalı tahsilatın iadesinin gerçekleştirilebilmesi

• Aktarılan Kişi

• Anlaşmalı Hukuk Firması

• Aktarma Amacı

• Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerine ve davalara hazırlık yapılması, söz konusu süreçlerin tamamlanması

Kişisel Verileriniz; online olarak yapmış olduğunuz eylem ve işlemler veya güncellemeler vasıtasıyla web sitemiz/mobil uygulamamız aracılığıyla elektronik ortamda toplanmaktadır. Kişisel verileriniz aşağıdaki hukuki sebeplere dayanarak işlenmektedir:

• Kanunlarda açıkça öngörülmesi halinde işlemekteyiz: 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun başta olmak üzere ilgili mevzuatın veri işlemeyi gerekli ve zorunlu kılması durumu için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Tarafınızın temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, şirketimizin meşru menfaatleri için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: yukarıda belirtilmiş olan kişisel veri işleme amaçlarının bir kısmının yerine getirilmesi için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: kişisel veri işleme amaçlarından alternatif uyuşmazlık çözümleri veya mahkeme süreçlerinde ispat için kişisel verinin kullanılması gibi bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlenmesinin gerekli olduğu veri işleme faaliyetleri için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi için zorunlu olduğu için işlemekteyiz: ikincil mevzuat, düzenleyici ve denetleyici faaliyetler kapsamında mevzuata uygun işlemlerin gerçekleştirilmesi, taleplerin yerine getirilmesi, alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ve dava süreçlerinin yürütülmesi ve sonuçlandırılması, mahkemelerden talep edilmesi gibi veri işleme amaçları için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesi gerekli olduğu için işlemekteyiz: üyelik sözleşmesinin kurulması, üyelik bilgilerinizle online satış işlemlerinin tamamlanması gibi sözleşmenin kurulması veya ifası için gerekli kişisel veri işleme faaliyetleri için hukuki sebep oluşturmaktadır.

• Açık rızanız olması halinde işlemekteyiz: Kimlik (Ad-soy ad, cinsiyet) İletişim (Cep telefonu, e-posta adresi) Müşteri İşlem (sipariş, sepet bilgileri) Pazarlama (alışveriş geçmişi bilgileri, anket, çerez kayıtları, kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler) kişisel verilerinizi KVK açık rıza metninde daha kapsamlı belirtildiği şekilde, ürün/hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, şirket faaliyetleri kapsamında genel veya kişiselleştirilmiş kampanya, indirim, promosyon ve reklamların oluşturulması, hedefleme, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz uygulamalarının gerçekleştirilmesi, online ortamlarda pop-up gösterimleri, kişiye özel gösterim ve tekliflerin sunulması, online ekranların özelleştirilmesi uygulamalarının gerçekleştirilmesi, reklam ve pazarlama/iletişim faaliyetleri kapsamında bildirimlerin sunumu amacıyla; Kimlik (Ad-soyad) İletişim (Cep telefonu, e-posta adresi) kişisel verilerinizi ürün ve hizmetlerle ilgili müşteri memnuniyetine ve bağlılık süreçlerine yönelik anketlerin yapılması, promosyon, kampanya, avantaj, indirim, yarışma, davet, çekiliş, aktivite ve etkinlikler hakkında bilgilendirilme, reklam ve pazarlama yapılması için iletişim bilgileri vasıtasıyla ticari ileti gönderilmesi dahil olmak üzere ticari iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla işlenebilmektedir.

Kanunun 11. maddesi hükümleri uyarınca kişisel verilerinize ilişki olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz:

• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

• Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

• Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda belirtilen haklarınıza yönelik taleplerinizi, web sitemizde bulunan “KVKK Kapsamında “Başvuru Formuna İlişkin Bilgilendirme” metni uyarınca; İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ’nin (Mersis No: 0478110194000001 ÇINAR MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO: 15 İÇ KAPI NO: 6 BORNOVA/İZMİR adresine yazılı olarak, sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresiniz aracılığıyla [email protected] e-posta adresine, sistemimizde kayıtlı olmasından bağımsız olarak mobil imza/e-imza kullanarak [email protected] e-posta adresine veya KEP [email protected] vasıtasıyla [email protected] adresine e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Başvurunuz, İNOVAPİN tarafından incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında başvurunuzun tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde yanıtlandırılacak, yanıt yazılı olarak veya elektronik ortamda tarafınıza iletilecektir. Yapılan başvurular kapsamında, İNOVAPİN kural olarak herhangi bir ücret talep etmemekle birlikte, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda Kurul tarafından belirlenen ücretler alınabilecektir.

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından bilgilerinizin nasıl toplandığını, kullanıldığını ve açıklandığını anlatan bir bilgilendirme metnidir. Gizlilik Politikamız, internet sitemizi kullandığınızda veya diğer yollarla bizimle irtibata geçtiğinizde topladığımız bilgileri kapsar.


Web Sitesi: İnovapin.com


İş bu Gizlilik Politikası tarafımızdan gerektiği durumlarda değişiklikler yapılabilir. Değişiklik olması halinde, bilgilendirme metnini güncelleyerek tarafınıza bilgilendirme sağlayacağız. İnternet sitemizi ziyaret ettiğiniz zamanlarda Gizlilik Politikamızı gözden geçirmeniz ve alacağınız hizmet hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı öneririz.


 Politikamız 9 Ana başlıktan oluşmaktadır. Bunlar;


1. Doğrudan Bilgi Toplama Politikamız


Sitemizde hesap açtığınızda, para yatırdığınızda ve çektiğinizde, sipariş verdiğinizde, müşteri destek hizmeti talep ettiğinizde veya diğer amaçlarla bizimle iletişime geçtiğinizde bize doğrudan verdiğiniz bilgileri topluyoruz. (Adınız, e-posta adresiniz vb.)


2. Hizmetleri Kullandığınızda Otomatik Bilgi Toplama Politikamız


Hizmetlerimize eriştiğinizde ya da Hizmetlerimizi kullandığınızda hakkınızdaki bilgileri otomatik olarak toplamaktayız. Bunlar;


Oturum açma bilgisi: Kullanılan tarayıcı tipi, erişim saatleri, görüntülenen sayfalar, IP adresiniz ve Hizmetlerimizi incelemeye başlamadan önce ziyaret ettiğiniz sayfa dahil olmak üzere Hizmetlerimizi kullanımınıza ilişkin oturum açma bilgilerini topluyoruz.


Çerezler ve Diğer İzleme Teknolojileriyle Toplanan Bilgiler: Çerezler ve web işaretçileri gibi çeşitli teknolojiler Hizmetlerimizi ve site deneyiminizi iyileştirme, Hizmetlerimizin hangi alanlarının ve özelliklerinin popüler olduğunu görme ve ziyaretleri sayma konusunda bize yardımcı olurlar. 


3. Bilgileri Kullanma Politikamız 


Bilgilerinizi kullanmamızın sebeplerinden bazıları şunlardır;


* Sizlere sağlamış olduğumuz hizmetleri en iyi ve yenilikçi şekilde sürdürmek ve deneyiminizden devamlı memnun olmanızı sağlamaya çalışmak 


*Satın almak istediğiniz ürünleri ve hizmetleri temin ve teslim etmek, taleplerinizi işleme almak ve gereken tüm ilgili bilgileri size göndermek;


* Sitemiz hakkında teknik bildirimler, güncellemeler, güvenlik uyarıları, destek ve yönetimle ilgili mesajlar ve mailler göndermek


* Aklınızda ki sorulara, yorumlarınıza ve taleplerinize cevap vermek ve müşteri hizmetleri sunmak


* Sitemiz tarafından sunulan ürünler, hizmetler, teklifler, promosyonlar, ödüller ve etkinlikler hakkında size bilgi vermek ve ilgileneceğinizi düşündüğümüz haberleri ve bilgileri size iletmek


* Hizmetlerimize ilişkin trendleri, kullanımı ve faaliyetleri izlemek ve analiz etmek


* Gerçek dışı işlemleri ve diğer yasa dışı faaliyetleri tespit etmek, soruşturmak ve engellemek ve de hem şirketin hem de başkalarının haklarını ve mallarını korumak;


* Hizmetleri kişiselleştirmek ve geliştirmek ve de kullanıcı profillerine veya ilgi alanlarına uygun reklamlar, içerikler veya özellikler sağlamak


* Yarışmaları, çekilişleri ve promosyonları kolaylaştırmak ve katılımları işleme alarak ödülleri teslim etmek


* İhtiyaçlarınızı anlamak ve size daha iyi hizmet vermek 


4. Bilgilerin Paylaşılması Politikamız


Bilgilerinizi bazı durumlarda paylaşabiliriz. Bunlar;


* Sitemizde yapılan işlemlerde paylaşılması gereken satıcılarla, danışmanlarla ve diğer hizmet sağlayıcılarıyla


* Yürürlükteki herhangi bir kanuna, mevzuata ya da yasal sürece uygun olduğunu düşündüğümüzde ya da bunlar tarafından şart koşulması halinde bir bilgi talebini yerine getirmek için


* Şirketin veya diğer müşterilerimizin haklarını, mallarını ve güvenliğini korumak amacıyla politikamıza aykırı davranışlarınızda gereken mecralarla


* Herhangi bir şirket birleşmesi, şirket mallarının satışı, finansmanla ilgili ya da işlerimizin kısmen ya da tamamen başka bir şirkete devredilmesine ilişkin görüşmeler amacıyla ya da bu görüşmelerde


* Şirket ve Şirketin gelecekteki ortakları, yan kuruluşları, bağlı şirketleri ve Şirket ile ortak yönetim ve mülkiyet yapısına sahip diğer şirketler arasında


* Onayınıza istinaden ya da talimatlarınız uyarınca makul şartlarda sizin kimliğinizin açıklanmasına neden olmayacak kümeleştirilmiş ya da anonimleştirilmiş bilgileri de paylaşabiliriz.


5. Başkaları Tarafından Verilen Reklam ve Analitik Hizmetler


* İnternet ortamında ve uygulamalarda başkalarının bizim adımıza analitik hizmetler vermesine ve reklam yapmasına izin verebiliriz. Hizmet kullanımınız hakkında bilgi toplamak ve IP adresiniz, internet tarayıcınız, mobil ağ bilgileriniz, görüntülenen sayfalar, sayfalarda veya uygulamalarda geçirilen süre, tıklanan bağlantılar ve çevrim bilgileri dahil olmak üzere diğer internet siteleri ve uygulamalar hakkında bilgi toplamak için bu kurum ve kuruluşlar çerezleri, web işaretçilerini, cihaz tanımlayıcılarını ve diğer teknolojileri kullanabilir. Bu bilgiler, diğer amaçların yanı sıra aşağıdaki amaçlarla Şirket ve diğer taraflarca kullanılabilir; veri analiz etmek ve izlemek, belirli içeriklerin popülaritesini tespit etmek, Hizmetlerimize ve diğer internet sitelerinize olan ilginizi hedef alan reklam ve içerikler sunmak ve online aktiviteniz hakkında daha çok bilgi sahibi olmak.


6. Güvenlik


* Şirket, bilgilerinizin ele geçirilmesi ve kaybolması, kötüye kullanılmasını ve izin erişim, açıklama, değişiklik ve imha olmasını engellemeye çalışmak adına bilgilerinizi korumaya yardımcı olmak için makul önlemler almaktayız.


 * Şirkete vermiş olduğunuz her türlü bilgi en iyi şekilde ve en üst seviyede korunmakta ve muhafaza edilmektedir. Buna göre bilgileriniz üçüncü şahıslarla istisna durumlar haricinde paylaşılmayacaktır. Bu istisnalar ise Şirketin sözleşmesel iş birliği içinde olduğu ticari ortakları ve iş ortakları ile verilerin paylaşılması, yasal olarak mahkemelerce celbi istenen bilgi ve belgeler, savcılık makamlarınca istenen bilgi ve belgeler, soruşturma kapsamında emniyetten tarafımıza gönderilen müzekkerelerde istenen bilgi ve belgeler, idari makamlarca yürütülen idari işlemlere yönelik istenen bilgi ve belgeler olması halleri bu Gizlilik Politikamızın istisnalarını teşkil etmektedir. Dolayısıyla verileriniz resmi makamlarca talep edilmediği ve ticari sözleşmelerimiz bakımından iş ortaklığı yaptığımız şirketlerce istenmediği takdirde kimseye transfer edilmemekte ve kimse ile paylaşılmamaktadır.


7. Çerezler


* Birçok internet tarayıcısında varsayılan ayar, çerezleri kabul et seçeneğidir. Tercihinize göre tarayıcı çerezlerini kaldırma ya da reddetme seçeneğine göre tarayıcı ayarınızı yapmanız genellikle mümkündür. Çerezleri kaldırmayı veya reddetmeyi seçerseniz bu durumun Hizmetlerimizin kullanılabilirliğini ve fonksiyonlarını etkileyebileceğini lütfen unutmayın.


8. Promosyon Amaçlı İletişimler


* E-postalarda ya da metin mesajlarında yer alan talimatları takip ederek Sitemizden promosyon amaçlı e-postalar ya da metin mesajları almayı kapatıp sonlandırabilirsiniz. Promosyon iletileri almayı sonlandırmanız halinde promosyon amaçlı olmayan iletişimleri, örneğin hesabınızla ilgili iletileri ya da devam eden iş ilişkilerimizle ilgili iletilerimizi, size göndermeye devam edebiliriz.


9. Kanunların Tanıdığı Gizlilik Haklarımız


* İş bu kapsamda olan kişiler, doğrudan pazarlama amaçları için bilgilerinin üçüncü kişilerle nasıl paylaşıldığı hakkında belirli bilgiler talep etme hakkına sahiptir. Yukarıda belirtilen amaçla bir talepte bulunmak istiyorsanız lütfen adresine bağlı bulunduğunuz kullanıcı sözleşmesine göre [email protected] adresimize e-posta göndererek bize başvurabilirsiniz. Doğrudan pazarlama amaçlarıyla ilişkili olarak bilgilerinizin üçüncü taraflarla paylaşılmasını istemiyorsanız lütfen bağlı bulunduğunuz kullanıcı sözleşmesine göre [email protected] adresimize e-posta gönderebilirsiniz.


* Bu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz olması halinde lütfen bağlı bulunduğunuz kullanıcı sözleşmesine göre [email protected] adresimize e-posta göndererek bizimle temasa geçebilirsiniz.


İADE ŞARTLARI 

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Tarafından Yayınlanan 2014 Tarihli 29188 Sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği 15. Maddesinin ''Ğ'' Bendine Göre; ''Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Veya Tüketiciye Anında Teslim Edilen Gayri maddi Mallara İlişkin Sözleşmeler'' Cayma Hakkının İstisnası Olarak Gösterilmiştir. Bu Kapsamda www.inovapin.com websitemizde Adresinden Satılan Tek Kullanımlık Dijital Ürün, Kod, Kupon, Süre, Hediye Kartı, Kredi, Puan, Üyelik Gibi Hizmetler De Bu Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Kapsamında Olduğundan Ürünlerin İadesi Veya Para İadesi Mümkün Değildir. İADE ŞARTLARI Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Tarafından Yayınlanan 2014 Tarihli 29188 Sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği 15. Maddesinin ''Ğ'' Bendine Göre; ''Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Veya Tüketiciye Anında Teslim Edilen Gayri maddi Mallara İlişkin Sözleşmeler'' Cayma Hakkının İstisnası Olarak Gösterilmiştir. Bu Kapsamda websitemiz www.inovapin.com Adresinden Satılan Tek Kullanımlık Dijital Ürün, Kod, Kupon, Süre, Hediye Kartı, Kredi, Puan, Üyelik Gibi Hizmetler De Bu Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Kapsamında Olduğundan Ürünlerin İadesi Veya Para İadesi Mümkün Değildir.


www.inovapin.com Sitesinden Kullanıcı/Tüketiciler Tarafından Alınan Her Türlü Ürün Veya Hizmetin Anında İfa Edilen Edim Niteliğinden Olmasından Ötürü Bu Ürün Veya Hizmetlerin Kullanımı Ve Fayda Elde Edilmesinde Kullanıcı/Tüketici Hatalarından Kaynaklanan Etkilerden Ve Zararlardan İnovapin Sorumlu Değildir. İnovapin Tarafından Sunulan Her Türlü Hizmet Ve Ürünün Yukarıda Anılan Vasıflarından Ötürü Kullanımından Ve Başarımından Doğan Risklerin Tümü Kullanıcıya/Tüketiciye Aittir. Mesafeli Sözleşme Niteliğindeki Bu Site İçindeki İşlem Ve Sözleşmeler İlgili Mevzuata Göre, Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Ve Tüketiciye Anında Teslim Edilen Mallara İlişkin Sözleşmeler Cayma Hakkı Ve Kullanımına İlişkin Hükümlere Tabi Değildir. Bu Nedenle İnovapin Tarafından Hiçbir Koşul Altında Ücret İadesi Veya Değiştirme Yapılmamaktadır. İş Bu Sözleşme Kapsamında Taraf Olan Kişiler 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Getirmiş Olduğu Bu Hükmü Bilmekle Yükümlüdür.


İnovapin Tarafından Sunulan, Hizmetleri Ve Bununla Bağlantılı Her Türlü Hizmet Kapsamında Kullanıcıların Kullanım Ve Katılım Koşullarının Aykırılık Niteliğinde Değerlendirilecek Herhangi Bir İhlal Veya Eyleminin Tespit Edilmesi Durumunda İlgili Hizmetin Doğrudan Veya Dolayı Sağladığı Her Türlü Hak Ve Kullanım Olanağını, Telif Hakları Sahibinin De Muvafakati İle Kullanıcının Sistem İçerisindeki Hesabı Geçici Veya Kalıcı Bir Süre Boyunca Dondurulacaktır. Bu Durumda Kullanıcı Sisteme, Sunulan Hizmete, Bu Hizmetle Bağlantılı Her Türlü Elektronik Platforma Ve Benzeri Ortama Tekrar Girmeyeceğini Ve Eğer O Ana Kadar Varsa Yapmış Olduğu Ödemelerin Adresini Talep Etmeyeceğini Beyan, Kabul Ve Taahhüt Eder.


 www.inovapin.com Sitesinden Kullanıcı/Tüketiciler Tarafından Alınan Her Türlü Ürün Veya Hizmetin Anında İfa Edilen Edim Niteliğinden Olmasından Ötürü Bu Ürün Veya Hizmetlerin Kullanımı Ve Fayda Elde Edilmesinde Kullanıcı/Tüketici Hatalarından Kaynaklanan Etkilerden Ve Zararlardan İnovapin Sorumlu Değildir. İnovapin Tarafından Sunulan Her Türlü Hizmet Ve Ürünün Yukarıda Anılan Vasıflarından Ötürü Kullanımından Ve Başarımından Doğan Risklerin Tümü Kullanıcıya/Tüketiciye Aittir. Mesafeli Sözleşme Niteliğindeki Bu Site İçindeki İşlem Ve Sözleşmeler İlgili Mevzuata Göre, Elektronik Ortamda Anında İfa Edilen Hizmetler Ve Tüketiciye Anında Teslim Edilen Mallara İlişkin Sözleşmeler Cayma Hakkı Ve Kullanımına İlişkin Hükümlere Tabi Değildir. Bu Nedenle İnovapin Tarafından Hiçbir Koşul Altında Ücret İadesi Veya Değiştirme Yapılmamaktadır. İş Bu Sözleşme Kapsamında Taraf Olan Kişiler 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Getirmiş Olduğu Bu Hükmü Bilmekle Yükümlüdür. 


İnovapin Tarafından Sunulan, Hizmetleri Ve Bununla Bağlantılı Her Türlü Hizmet Kapsamında Kullanıcıların Kullanım Ve Katılım Koşullarının Aykırılık Niteliğinde Değerlendirilecek Herhangi Bir İhlal Veya Eyleminin Tespit Edilmesi Durumunda İlgili Hizmetin Doğrudan Veya Dolayı Sağladığı Her Türlü Hak Ve Kullanım Olanağını, Telif Hakları Sahibinin De Muvafakati İle Kullanıcının Sistem İçerisindeki Hesabı Geçici Veya Kalıcı Bir Süre Boyunca Dondurulacaktır. Bu Durumda Kullanıcı Sisteme, Sunulan Hizmete, Bu Hizmetle Bağlantılı Her Türlü Elektronik Platforma Ve Benzeri Ortama Tekrar Girmeyeceğini Ve Eğer O Ana Kadar Varsa Yapmış Olduğu Ödemelerin İadesini Talep Etmeyeceğini Beyan, Kabul Ve Taahhüt Eder.  


MESAFELİ SATIŞ VE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

Sitemize üye olarak, kullanıcı Sözleşmesi’ni okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini kabul ettiğinizi ve onayladığınızı kabul, beyan etmiş oluyorsunuz.

Web Sitesi : www.inovapin.com

 

1. Taraflar

İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz birer parçası olan belgelerden oluşan işbu İnovapin.com Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle 'Kullanıcı Sözleşmesi' olarak anılacaktır),

İnovapin.com adlı siteye üye olan kullanıcı bu sözleşmeyi onaylar ve kabul etmiş sayılır. Kullanıcı, Site’ ye üye olarak, Kullanıcı Sözleşmesi'nin tamamını okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.


2. Tanımlar

Kullanıcı: Site’ ye üye olan ve Site’ de sunulan hizmetlerden, işbu sözleşmede belirtilen koşullar dahilinde

yararlanan gerçek veya tüzel kişi.

Site: www.inovapin.com isimli alan adından ve bu alan adına bağlı alt alan adlarından oluşan web sitesi inovapin.com Hizmetleri tarafından, Site içerisinde ortaya konulan ürünler.


3. Sözleşmenin Konusu ve Kapsamı

Kullanıcı Sözleşmesi'nin konusu, Site’ de sunulan hizmetlerin, bu hizmetlerden yararlanma şartlarının ve

tarafların hak ve yükümlülüklerinin tespitidir. Kullanıcı Sözleşmesi'nin kapsamı, işbu sözleşme ve ekleri ile;

Site içerisinde yer alan, kullanıma, üyeliğe ve hizmetlere ilişkin olarak inovapin.com tarafından yapılmış olan bilcümle uyarı, yazı ve açıklama gibi beyanlardır. Kullanıcı, Kullanıcı Sözleşmesi'nin hükümlerini kabul

etmekle, Site içinde yer alan, kullanıma, üyeliğe ve hizmetlere ilişkin olarak inovapin.com tarafından açıklanan her türlü beyanı da kabul etmiş olmaktadır. Kullanıcı, bahsi geçen beyanlarda belirtilen her türlü hususa

uygun olarak davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.


4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları

a) Üyelik, Site'nin ilgili bölümünden, Kullanıcı olmak isteyen kişi tarafından Site’ ye üye olmak için gerekli bilgilerinin gönderilmesi suretiyle kayıt işleminin yaptırılması ve inovapin.com tarafından kayıt işleminin onaylanması ile tamamlanır. Üyelik işlemi tamamlanmadan, işbu sözleşmede tanımlanan Kullanıcı olma hak ve yetkisine sahip olunamaz.


5. Hak ve Yükümlülükler

5.1. Kullanıcının Hak ve Yükümlülükleri

a) Kullanıcı, üyelik prosedürlerini yerine getirirken, Site'nin hizmetlerinden faydalanırken ve Site’ deki

hizmetler ile ilgili herhangi bir işlemi yerine getirirken, Kullanıcı Sözleşmesi'nde yer alan tüm şartlara,

Site'nin ilgili yerlerinde belirtilen kurallara ve yürürlükteki tüm mevzuata uygun hareket edeceğini, yukarıda

belirtilen tüm şart ve kuralları anladığını ve onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

b) Kullanıcı, yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince veya diğer Kullanıcılar ile üçüncü şahısların

haklarının ihlal edildiğinin iddia edilmesi durumlarında, inovapin.com adresine ait gizli/özel/ticari bilgileri gerek resmi makamlara ve gerekse hak sahibi kişilere açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple

inovapin.com ‘dan her ne nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

c) Kullanıcıların inovapin.com tarafından sunulan hizmetlerden yararlanabilmek amacıyla kullandıkları sisteme erişim araçlarının (Kullanıcı ismi, şifre vb.) güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması ve kullanılması durumlarıyla ilgili hususlar tamamen Kullanıcıların sorumluluğundadır. 

Kullanıcıların, sisteme giriş araçlarının güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması,

kullanılması gibi hususlardaki tüm ihmal ve kusurlarından dolayı Kullanıcıların ve/veya üçüncü kişilerin ğradığı veya uğrayabileceği zararlara istinaden inovapin.com’un, doğrudan veya dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur.

d) Kullanıcılar, Site dahilinde kendileri tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederler. İnovapin.com, Kullanıcılar tarafından inovapin.com’a iletilen veya Site üzerinden kendileri tarafından yüklenen, değirilen veya sağlanan bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırma, bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmekle yükümlü ve sorumlu olmadığı gibi, söz konusu bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı ortaya çıkacak hiçbir zarardan da sorumlu tutulamaz.

e) Kullanıcılar, inovapin.com'un yazılı onayı olmadan, Kullanıcı Sözleşmesi kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini, kısmen veya tamamen, herhangi bir üçüncü kişiye devredemezler.

f) inovapin.com’un sunduğu hizmetlerden yararlananlar ve Site’yi kullananlar, yalnızca hukuka uygun amaçlarla Site üzerinde işlem yapabilirler. Kullanıcıların, Site dahilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Her Kullanıcı, inovapin.com ve/veya başka bir üçüncü şahsın ayni veya şahsi haklarına veya malvarlığına tecavüz teşkil edecek şekilde, Site dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, video kliplerini, dosyaları, veri tabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini gerek bu eylemleri ile gerekse de

başka yollarla inovapin.com ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. inovapin.com, Kullanıcıların Kullanıcı Sözleşmesi hükümlerine ve/veya hukuka aykırı olarak Site üzerinde gerçekleştirdikleri, faaliyetler nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri

zararlardan doğrudan ve/veya dolaylı olarak, hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5.1.1 Satıcı olarak;

a. Ürün ve/veya hizmetleri sitede listelemeye ve satışa arz etmeye yetkili olduğunuzu, listelediğiniz ürünlerin mülkiyetinin ya da satışa arz hakkının size ait olduğunu,

b. Ürün ve/veya hizmetleri mevzuata uygun olarak piyasaya sunduğunuzu ve/veya sattığınızı ve/veya ithal ettiğinizi, bu ürün ve hizmetlerin internet üzerinde yayınlanması, satışa arz edilmesi ve satılması için herhangi bir engel bulunmadığını, orijinal olduğunu, değiştirilmediğini veya kötüleştirilmediğini,

c. Ürün ve/veya hizmetlere ilişkin marka, logo ve diğer içerikleri kullanmaya ve bu sözleşmede yer alan

lisansı vermeye yetkili olduğunuzu,

d. Ürün ve/veya hizmetlere ilişkin marka, logo, görseller, teknik özellikler, fiyat bilgileri dahil tanıtım için gerekli olan içeriklere ilişkin olarak Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve diğer ilgili kanunlarda öngörülmüş bulunan işleme, çoğaltma, yayma, temsil ve işaret, TV kanalları, internet tanıtım mecraları dahil olmak üzere, radyo-televizyon, uydu ve kablo gibi telli veya telsiz yayın yapan kuruluşlar vasıtasıyla veya dijital iletim de dahil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla yayınlamak ve yeniden yayınlamak suretiyle umuma iletme; internet dahil dijital ortamlar aracılığıyla umuma iletme ve üçüncü kişilerin erişimine sunma; akıllı cihaz uygulamaları aracılığıyla ve/veya çeşitli şekillerde mobil araçlarda/ortamlarda ve işbu sözleşme tarihinde bilinen ve/veya sözleşme tarihinden sonra geliştirilecek teknolojiler aracılığıyla umuma iletme ve üçüncü kişilerin erişimine sunma haklarına ilişkin olarak yurtiçi ve yurtdışında herhangi bir yer, içerik ve sayı sınırlamasına tabi olmaksızın inovapin.com' a işbu sözleşme süresince geçerli olan gayri inhisarı ücretsiz bir lisans vermekte olduğunuzu,

e. Ürün ve/veya hizmetlerin fatura, garanti belgelerinin olduğunu ve ürünlere ilişkin gümrük vergileri dahil

her türlü vergisel yükümlülüklerinin yerine getirildiğini (Teslimatı yurtdışından yapılacak olan ürünlerde

gümrük vergisi ve harçları Alıcı'nın sorumluluğunda olduğu yönünde düzenlemeler yapılabilecektir.),

f. Yürürlükte olan ya da gelecekte yürürlüğe girecek yasal düzenlemelere özellikle vergi, gümrük, ihracat,

ithalat, tüketicinin korunması, elektronik ticaret, rekabet, reklam, fikri ve sınai haklara ilişkin tüm mevzuata uygun davranacağınızı, Kabul etmektesiniz. 

5.2. İnovapin.com’un Hak ve Yükümlülükleri

a) İnovapin.com, Site' de sunulan hizmetleri ve içerikleri her zaman değiştirebilme hakkını saklı tutmaktadır.

inovapin.com, bu hakkını, hiçbir bildirimde bulunmadan ve önel vermeden kullanabilir.

b) İnovapin.com, Site üzerinden, başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/veya portallara, dosyalara veya içeriklere 'link' verebilir. Bu linkler, Kullanıcılar a sadece referans kolaylığı nedeniyle İnovapin.com tarafından sağlanmış olabilir ve web sitesini veya siteyi işleten kişiyi desteklemek amacı veya web sitesi veya içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Site üzerindeki linkler vasıtasıyla erişilen portallar, web siteleri, dosyalar ve içerikler, bu linkler vasıtasıyla erişilen portallar veya web sitelerinden sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların

içeriği hakkında İnovapin.com'un herhangi bir sorumluluğu yoktur.

c) İnovapin.com, Site'de yer alan Kullanıcı bilgilerini veya üyeliğe ilişkin Kullanıcı bilgilerini, Kullanıcı güvenliği, kendi yükümlülüğünü ifa ve bazı istatistiki değerlendirmeler için dilediği biçimde kullanabilir. Bunları bir veri tabanı üzerinde tasnif edip muhafaza edebilir.

d) İnovapin.com, Site'de sağlanan hizmetler kapsamında Kullanıcılar ve üreticiler arasında ortaya çıkan uyuşmazlıklarda, arabulucu veya hakem sıfatlarıyla görev almaz.

e) Kullanıcılar ve inovapin.com hukuken bağımsız taraflardır. Aralarında ortaklık, temsilcilik veya işçi-işveren ilişkisi yoktur. Kullanıcı Sözleşmesi'nin onaylanması ve uygulanması sonucunda, ortaklık, temsilcilik veya işçi-işveren ilişkisi doğmaz.

f) İnovapin.com işlemlerin şüpheli görülmesi halinde, kullanıcıların yaptıkları para transferlerini iade etme hakkına sahiptir. Gerek gördüğünde kullanıcılardan istediği şekilde kimlik kartlarını isteme hakkı vardır.

g) İnovapin.com, kullanıcıların bilgilerinde değişiklik yapmak istemeleri halinde, güvenlik gereği kimlik isteme hakkına sahiptir.

h) İnovapin.com’a üye olan kişi, yürürlükte bulunan ve/veya yürürlüğe alınacak uygulamalar kapsamında İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iştiraki olan tüm şirketler tarafından kendisine ürün ve hizmet tanıtımları, reklamlar, kampanyalar, avantajlar, anketler ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları sunulmasına izin verdiğini

beyan ve kabul eder. Üye, İnovapin.com’a üye olurken ve/veya başka yollarla geçmişte vermiş olduğu ve/veya gelecekte vereceği kişisel ve alışveriş bilgilerinin ve alışveriş ve/veya tüketici davranış bilgilerinin

yukarıdaki amaçlarla toplanmasına, İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iştiraki olan tüm şirketler ile paylaşılmasına,İnovapin.com iştiraki olan tüm şirketler tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan

ve kabul eder. Üye aksini bildirmediği sürece üyeliği sona erdiğinde de verilerin toplanmasına, İNOVAPİN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iştiraki olan tüm şirketler ile paylaşılmasına, İnovapin.com iştiraki olan tüm şirketler tarafından kullanılmasına ve arşivlenmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. Üye aksini bildirmediği sürece İnovapin.com iştiraki olan tüm şirketlerin kendisi ile internet, telefon, SMS, vb. iletişim kanalları kullanarak irtibata geçmesine izin verdiğini beyan ve kabul eder. Üye yukarıda bahsi geçen bilgilerin toplanması, paylaşılması,

kullanılması, arşivlenmesi ve kendisine erişilmesi nedeniyle doğrudan ve/veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müspet, velhasıl herhangi bir zarara uğradığı konusunda talepte bulunmayacağını ve inovapin.com iştiraki olan şirketleri sorumlu tutmayacağını beyan ve kabul eder. Üye, kişisel verileri ile ilgili detaylı bilgiye kişisel verileri koruma adresinden ulaşabilir.

İ) İnovapin.com kullanıcılara verdiği bonus bakiye ve hediye çeklerini istediği zaman kaldırma veya özeliklerini, kullanım sürelerini değiştirme hakkına sahiptir. Bonus bakiyesi veya hediye çekleri bakiye nakit yapılamaz. İnovapin.com yaptığı kampanyaların haklarını saklı tutar. İnovapin.com, 18 yaşını doldurmamış kullanıcılardan ebeveyn kimlik ve iletişim bilgilerini talep etme hakkını saklı tutar.


6. Yapılan Ödemeler ve Para İadesi

Kullanıcılar ödemelerden sonra Banka Dekontları, Bankamatik fişleri gibi belgeleri saklamakla yükümlüdür.

Gerekli görülmesi halinde sizden talep edilecektir. İbraz edilememesi gibi durumlarda İnovapin.com yapılan ödemelerle ilgili sorumlu değildir. İnovapin.com işlemlerin şüpheli görülmesi halinde, kullanıcıların yaptıkları para transferlerini iade etme hakkına sahiptir. Gerek gördüğünde kullanıcılardan istediği şekilde kimlik

kartlarını isteme hakkı vardır. İnovapin.com üzerinden satın alınan E-pin - Dijital kodlar kişiye özel üretildiği için KESİNLİKLE iade edilemez. Kullanıcılar site içerisinde alışveriş yapmadan önce cep telefonu ile doğrulama yapmak zorundadır.

İnovapin.com kredi kartı ve banka ödemelerinde 3. parti firmalar ile çalışmaktadır. Kredi kartı bilgileri kesinlikle İnovapin.com tarafından görülmez ve saklanmaz. Kredi kartı onay ve risk süreçleri tamamen 3. parti firmalara aittir. Bu ödemelere ilişkin banka komisyonu, kullanıcıların ödemeleri sırasında inovapin.com tarafından karşılanır, iadelerde ise kesintiler kullanıcıya yansıtılır. Fakat satın alınan ürün veya hizmetin teslim edilememesi gibi durumlarda inovapin.com iade kesintilerini de karşılayabilmektedir. İnovapin.com ödemesi yapan her kullanıcı bunu kabul etmiş sayılır.

Stoklarda sorun olması halinde paranız, kredinizde inovapin.com tarafından tutulmakta ancak istendiğinde, alıcı tarafından ne şekilde ödeme yapılmışsa, aynı türden (Banka, Kredi Kartı) ödeme yapan kişi adına geri iade edilebilmektedir. Bu iade sadece işlem yapılan ödeme kanalıyla yapılabilmektedir. Bazı ödeme

kanallarında iade yapılamamaktadır.

İade taleplerinizi ödeme bildirimi geçtiğiniz gün itibariyle 7 gün içinde yapabilirsiniz.14 günü geçen ödemelerin iadesi talep edilememektedir.

Bakiye iade işlemlerinde sitede para çekme sayfasında inovapin.com tarafından belirlenen ücretin çekilen tutardan kesileceğini kullanıcı kabul etmiş sayılır.

Kullanıcı kredi kartı mobil ya da banka yatırımlarında sitesindeki parayla ürün satın alarak bunu bize tekrar geri satmak suretiyle para talep ederse bunun için paranın dinlendirilmesi ve bekleme süresi en az 2 İş Günüdür.

Ödemelerde yazacağınız açıklamalar sayesinde ödemeleriniz hesaplarınıza işlenecektir. Ancak açıklamaların eksik yanlış girilmesi sonucunda oluşacak zararlarda İnovapin.com mesul değildir.

Site içerisinde kazanan bonusların kullanım süresi 1 senedir. Kullanılmayan bonuslar senenin son günü silinecektir.


7. Teslimat Süreleri

Stoklarda sorun olması halinde ya da gün içerisinde hızlı satışlar sonunda stokların tükenmesi durumunda paranız kredinizde inovapin.com tarafından tutulmakta ancak istendiğinde geri iade edilebilmektedir.


8. Oyun Kodlarının Hatalı Kullanımı, Teslim Edilen Oyun Paraları ve Oyun İçi Riskler

a) Teslim edilen kodların hatalı olarak kullanılması durumunda inovapin.com yeni kod yollamakla yükümlü değildir.

b) Hatalı bildiren ürünler inovapin.com tarafında 15 iş gününde yetkili firmalar irtibata geçilerek araştırılır sonuca bağlanır kullanıcı hatası olmayan ürünler müşterin isteğiyle para iadesi yapılır veya yenisi ile değiştirilir.

c) Oyun Parası Siparişlerinizde Ulaşabilecek Tüm Hatalardan inovapin.com Sorumlu değildir. Satış yaptığımız oyunların resmi sahibi değil sadece Resmi Distribütörü olduğumuz için oyun içerisinde doğabilecek sıkıntılarda müdahalemiz bulunmamaktadır. Oyun hizmeti satın alan kullanıcıların hesapları askıya alınabilir. Firmamız bu tip durumlarda sorumluluk kabul etmemektedir, sorumluluk tamamen oyunculardadır.


9. Yanlış Tanıtılan ürünler

Kullanıcı aldığı ürünlerde inovapin.com web sitesi yanlış ve eksik bilgi girilmesi durumunda inovapin.com koşulsuz şartsız ürünü iade alır ya para iadesi veya istenilen ürünü teslim eder doğabilecek fiyat farkları inovapin.com tarafından karşılanır. Kullanıcı yeterli bilgilendirme olduğu halde kendisi yanlış ürün aldığında Kişiye özel olduğundan İade almaz ve inovapin.com hiçbir sorumluk kabul etmez.


10. Vergilendirme

İnovapin.com, Kullanıcılara ilişkin bütün işlemleri TÜRKİYE sınırları içerisinde yapmaktadır. Aldığınız her kod ve her işlem o firma adına satılan kodların ARACILIK işlemleri kapsamaktadır TÜRKİYE dışındaki her ülke kendi ülkesindeki vergi konuna uymak zorundadır.


11. Diğer Hükümler

11.1. Fikri Mülkiyet Hakları

a) Site'nin (tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) tüm elemanları (İnovapin.com' un telif haklarına tabi çalışmalar) İnovapin.com' a ait olarak ve/veya , 

İnovapin.com tarafından üçüncü bir kişiden alınan lisans hakkı altında kullanılmaktadır. Kullanıcılar,

İnovapin.com hizmetlerini, İnovapin.com bilgilerini ve İnovapin.com'un telif haklarına tabi çalışmalarını yeniden satamaz, paylaşamaz, dağıtamaz, sergileyemez, çoğaltamaz, bunlardan türemiş çalışmalar yapamaz veya hazırlayamaz, veya başkasının İnovapin.com’un hizmetlerine erişmesine veya kullanmasına izin veremez; aksi takdirde, lisans verenler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, üçüncü kişilerin uğradıkları zararlardan dolayı İnovapin.com' dan talep edilen tazminat miktarını ve mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti de dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere diğer her türlü yükümlülükleri karşılamakla sorumlu

olacaklardır.

b) İnovapin.com'un, inovapin.com hizmetleri, inovapin.com bilgileri, inovapin.com telif haklarına tabi çalışmalar, inovapin.com ticari markaları, inovapin.com ticari görünümü veya Site vasıtasıyla sahip olduğu her tür maddi ve fikri mülkiyet hakları da dahil tüm malvarlığı, ayni ve şahsi hakları, ticari bilgi ve know-how'a yönelik tüm hakları saklıdır.

11.2. Sözleşme Değişiklikleri

İnovapin.com, tamamen kendi takdirine bağlı ve tek taraflı olarak, işbu Kullanıcı Sözleşmesi'ni, uygun göreceği herhangi bir zamanda, Site’ de ilan etmek suretiyle değirebilir. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi'nin değişen hükümleri, ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacak; geri kalan hükümler, aynen yürürlükte kalarak

hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecektir. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi, Kullanıcının tek taraflı beyanlar ile değiştirilemez.

11.3. Mücbir Sebepler

Hukuken 'mücbir sebep' sayılan tüm hallerde, İnovapin.com, işbu Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen yükümlülüklerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle yükümlü değildir. Bu ve bunun gibi durumlar, İnovapin.com için, gecikme, eksik ifa etme veya ifa etmeme veya temerrüt

addedilmeyecek veya bu durumlar için inovapin.com dan herhangi bir nam altında tazminat talep edilemeyecektir. "Mücbir sebep" terimi, doğal afet, isyan, savaş, grev, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, ilgili tarafın makul kontrolü haricinde ve gerekli özeni göstermesine rağmen önleyemediği, kaçınılamayacak

olaylar olarak yorumlanacaktır.

11.4. Uygulanacak Hukuk ve Yetki

İşbu Kullanıcı Sözleşmesi'nin uygulanmasında, yorumlanmasında ve hükümleri dahilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetiminde Türk Hukuku uygulanacaktır.

11.5. Sözleşmenin Feshi

İşbu Kullanıcı Sözleşmesi, Kullanıcı Site’ ye üye olduğu sürece yürürlükte kalacak ve taraflar arası hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecek; Kullanıcının üyelik süresinin dolması veya geçici veya kalıcı olarak üyeliğinin durdurulması hallerinde sona ermiş sayılacaktır. İnovapin.com, Kullanıcıların işbu Kullanıcı Sözleşmesi'ni ve/veya Site içinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve hizmetlere ilişkin benzeri kuralları ihlal etmeleri durumunda ve özellikle aşağıda sayılan hallerde, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilecek ve Kullanıcılar, fesih sebebiyle, İnovapin.com’un uğradığı tüm zararları tazmin etmekle yükümlü olacaktır:

a) Kullanıcının, herhangi bir yöntem kullanarak, Site'nin işleyişini zarara sokacak davranışlarda bulunması,

b) Kullanıcının kendisi için oluşturulmuş üyelik hesabını başkasına kullandırması

c) Kullanıcının üçüncü kişilerin haklarına tecavüz eden ve/veya etme tehlikesi bulunan fillerde bulunması,


12. SÖZLEŞME EKLERİ

EK-1 GİZLİLİK POLİTİKASI

İnovapin.com olarak, kayıtlı kullanıcılarımıza daha güvenli bir internet ortamı sağlamayı ilke edindik. Bu sebepten dolayı, üyelerimizin kendilerini daha rahat hissetmeleri için onlara çeşitli gizlilik hakları tanıdık.

a) İnovapin.com’a verdiğiniz üyelik bilgileri ve kişisel bilgiler, onayınız dışında, Kullanıcı Sözleşmesi'nde tanımlanan haller haricinde, diğer üyelere ve üçüncü kişilere açılmayacaktır. Ancak bu bilgiler, İnovapin.com sitesinin kendi bünyesinde, müşteri profili belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanılabilecektir.

b) Sisteme girdiğiniz tüm bilgilere, İnovapin.com dışında sadece siz ulaşabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Bir başka üyenin veya Kullanıcının, sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değirmesi mümkün değildir.

c) Kayıt esnasında sizden istenen kişisel bilgilerden, zorunlu olanlar hariç, istediklerinizi kendi inisiyatifiniz dahilinde İnovapin.com'a bildirebilirsiniz. İnovapin.com'a vermeyi tercih etmeyeceğiniz bilgiler varsa, bu alanları doldurmak veya işaretlemek zorunda değilsiniz.

d) Sizler için yapılandırdığımız cep telefonu ile aktivasyon, ip sabitleme ve giriş ip si tutma gibi işlemler unutmayınız ki İnovapin.com 'in siz değerli müşterilerinin güvenle alışveriş yapmasını sağlamaya yöneliktir. İnovapin.com gerektiğinde bu sözleşmedeki maddeleri değiştirme hakkını saklı tutar.